středa 6. června 2012

Půjčky do 3000 Kč

Půjčky do 3000 Kč si získaly svou oblibu zejména pro svou jednoduchost a také pro rychlost z jakou se půjčky do 3000 Kč obvykle vybavují. Mezi novější půjčky do  3000 Kč patří SMS půjčka (někdy se také nazývá finská půjčka).


Rychlé půjčky do 3000 Kč


Půjčky do 3000 Kč se dají vybavit opravdu velmi jednoduše. Podáte si žádost přes webovou stránku nebankovní společnosti a vyplníte formulář. Důležité je vyplnit formulář úplně pravdivě. Peníze Vám potom zašlou na Váš bankovní účet nebo Vám je vyplatí v hotovosti. Peníze se tedy většinou vyplácejí v hotovosti, protože bankovní převod půjčku zbytečně protahuje. A čas jsou přece peníze.

Bankovní půjčky do 3000 Kč


Půjčky do 3000 Kč v bankách si snadněji vyberete tak, že si pořídíte kreditní kartu či konkokorent. A díky tomu se můžete dostat, až do minus 15 000 Kč. Je tam vždy určité bezúročné období, do kterého musíte peníze vrátit. Pokud peníze do tohoto termínu nevrátíte, tak jsou později úročeny poměrně vysokým ročním úrokem. Pokud nechcete využít tyto možnosti, tak můžete využít služeb nebankovních společnosti, kterých je na trhu celá řada.

Nebankovní půjčky do 3000 Kč


Nebankovní společnosti poskytují půjčky do 3000 Kč úplně každému. Nemusíte tedy vyplňovat žádné formuláře, můžete mít klidně záznamy v registru dlužníků, nemusíte nosit potvrzení o výši vašich příjmů nebo příjmů vaší rodiny. Šanci mají tedy i lidé bez zaměstnání, maminky na mateřské dovolené, důchodci či další nízkopříjmové skupiny obyvatel. Půjčky do 3000 Kč jsou poměrně malé, takže si mohou nebankovní společnosti dovolit půjčky do 3000 Kč dávat úplně každému, kdo má více než 18 let a má u sebe alespoň dva doklady totožnosti (občanský průkaz a cestovní pas nebo řidičský pas).

Nevýhody půjčky do 3000 Kč


Při půjčování částky do 3000 Kč si dávejte především pozor na nevýhody těchto půjček:

  • často skryté poplatky
  • vysoké RPSN
  • větší riziko než u bankovních půjčkách
  • hodně přeplatíte
  • riziko dluhové spirály (z dluhů se vymotat jen velmi těžko)

Žádné komentáře:

Okomentovat